Лени Кравиц изкусил бившата на Клуни

Лени Кравиц изкусил бившата на Клуни | StandartNews.com

Лос Анджелис.  Дългите крака и секси дупетата не впечатлявали рок звездата Лени Кравиц. Певецът направи сензационното признание пред Grazia. "След дългогодишен опит не се впечатлявам много от външния вид, въпреки че в началото има известно значение. Търся преди всичко човек, който да има дълбока близост с мен в духовен аспект, отвъд физическия", сподели Кравиц. Той обаче не разкрива дали има нова любов до себе си. През годините китаристът се задяваше с Ванеса Паради, Адриана Лима, а като последно завоевание му приписва италианската красавица Елизабета Каналис, бившата изгора на Джордж Клуни.

Кравиц не крие, че е щастлив, но уточнява, че щастието не се крие в известността, а в малките неща от живота. Едно от тях са Бахамите, където е родена майка му и затова е по-специално за него. Той прекарва по-голяма част от времето си на островите, където може да се радва на уединение.

Последното професионално изкушение за певеца е да бъде дизайнер. "Случайно станах интериорен стилист. Не успях да намеря мебели и аксесоари, които да отговарят на вкуса ми и начина ми на живот. Така започнах да ги проектирам и реализирам сам", споделя Лени. "Приятелите, които идваха вкъщи, ме питаха дали могат да се сдобият със същите неща, често без да знаят, че аз сам съм ги измислил и направил", допълва звездата. Той дори си отвори през 2003 г. студио "Kraviz Design" в Ню Йорк. "Мотото ми като дизайнер е да подобря живота, да уловя фантазията и да се вдъхновявам от чувствеността и елегантността", кълне се той. На тазгодишното мебелно изложение в Милано звездата представи и своята дебютна колекция столове - Mademoiselle за Kartell.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай