IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лени Кравиц се загаджи с бившата на Клуни

9 юли 2012 09 27

Елизабета Каналис се наслаждава на компанията на певеца по времето на концерт

Лени е не по-малко устоим от Джордж. Снимка: Reuters

Лени е не по-малко устоим от Джордж. Снимка: Reuters

Елизабета Каналис дълго време не можа да прежали раздялата си с Джордж Клуни. Двойката се раздели миналата година и актьорът замени италианската водеща и манекенка с екскечистката Стейси Кийблър.

Каналис пък изчезна от медийното пространство и се посвети на търсенето на нова тръпка. И ето, че търпението ѝ се възнагради и то с един прекрасен мъж в лицето на Лени Кравиц.

Според пресни слухове певецът и Каналис са новата гореща звездна двойка. Те са били забелязани в бекстейджа на концерт от фестивала в Ибиса, където заедно са наблюдавали цялото шоу.

„Лени и Елизабета дойдоха заедно и изглеждаха влюбени един в друг. Личеше си, че се разбират добре", сподели очевидец, цитиран от немското ОК.

Досущ като Клуни и на Лени му се носи славата на неустоим плейбой. Певецът бе гадже с колежката си Натали Имбрулия, с Никол Кидман, а наскоро стана ясно, че Ванеса Паради също е поплакала на рамото му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари