Lenny Kravitz с три различни роли в клипа си към сингъла Stand

 

 
Lenny Kravitz с три различни роли в клипа си към сингъла Stand
 
Както музиката в дългоочаквания нов албум на Лени Кравиц (Lenny Kravitz) - Black and White America - е вдъхновена от фънк и соул сцената на 60-те и 70-те години на миналия век, така и новият клип към пилотния сингъл Stand е изцяло в стилистиката на това време.

Във видеото Лени играе ролите на барабаниста и вокала на измислена за клипа група, която свири по време на телевизионно шоу, озаглавено Run For Your Money.

Клипът е в стила на известната телевизионна игра Let’s Make a Deal, a четирикратният носител на Грами изпълнява и ролята на „лошия”, появявайки се като водещ на предаването и измамник.

Със своите три различни и доста забавни герои Кравиц ни изпраща обратно в 70-те години, използвайки чувство за хумор, комични актьорски способности и закачлив разказвателен подход – всичко това под звуците на позитивното и окуражаващо парче Stand.

Новият албум на Лени Кравиц - Black and White America - ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик в края на август, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 
 
Source: dnes.bg

 





{START_COUNTER}